چربی گیر دستگاهی جهت جداسازی روغن و چربی از مایعات خارج شده از رستوران - آشپزخانه - تالار - قنادی و سایر اماکن عمومی و اداری یا تجاری میباشد که تحت عنوان چربی گیر فاضلاب از آن یاد میشود.
فرآیند تولید پساب چرب در آشپزخانه و رستوران و حذف روغن از آبروغن های گیاهی و حیوانی به عنوان یکی از منیع اصلی در طبخ غذا به شمار در می آیند. در فرآیند طبخ غذا عملیاتی چون شستشوی ظروف آشپزخانه - آبکشی غذا و خوراکهای چرب و برنج ها و کفشویی آشپزخانه باعث تولید نوع و حجم قابل توجهی پساب چرب میشود.
این پساب- عمدتا محتوی چربی- روغن و پسماندهای غذا می باشد و در گروه پساب ها و فاضلاب های چرب طبقه بندی می گردد.
چربی گیر:
در عمل، بازدهی جدا کننده ثقلی بستگی بهنوع طراحی دقیق و بهتر هیدرولیک جدا کننده و زمان ماندگاری پساب دارد. این نوع شناورها برای حذف و پاک کردن
کاهش روغنهای امولسیون طراحی نمیشوند، بلکه فقط برای روغن های آزاد مورد استفاده قرار میگیرند. که از آن جمله میتوان زیتون.
روغن نفت و روغن و چربیهای موجود در فاضلاب رستورانها را نام ببریم.
چربی گیر یکی از سیستم های تصفیه فاضلاب است که از آن به منظور انجام عملیات پیش تصفیه جهت حذف روغن و چربی استفاده میگردد.
منبع سایت: ( ایران چربی گیر ) - (* شماره تماس:28422517-021 * )