محاسبه چربی گیر
محاسبه چربی گیر-محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران با دیگر چربی گیرها متفاوت میباشد . اگر این محاسبه درست و دقیق و مرتب نباشد مشکلاتی را برای مصرف کننده چربی گیر ایجاد می گردد.
بطور معمول به دلیل وجود چربی و چربی زادیی زیاد در غذاهای ایرانی کارشناسان شرکت ایران چربی گیر بر این عقیده می باشند که نرخ فرایند چربی گیر را با ضرایب جدید و نرمال تغییر و فرمول محاسبه ظرفیت دستگاههای چربی گیر به روش خنک سازی را به صورت زیر باز تعریف نمایند .
نرخ نسبی چربی گیر=تعداد پرس غذای سرو شده در 24 ساعت 2.1*200+عدد بدست آمده: نرخ نسبی
بین 200 تا 700 ظرفیت دستگاه برابر با 1 متر مکعب
بین 1200 تا1700 ظرفیت دستگاه برابر با 3 متر مکعب و.... میباشد .
فاضلاب حاصل از شستشوی ظروف کثیف در آشپزخانه رستوران حاوی مجموعه چربی های معلق می باشد .
این چربی ها یه دو صورت درشت و ریز با یا بدون همراه با تکه های غذا اصطلاحا FOGs اطلاق می گردد .
در چربی گیر های شرکت های اروپایی چربی گیر فرمول محاسبه تعداد پرس غذا در روز + نوع ماده شوینده می باشد .
میزان حلالیت ماده های شوینده محاسبه شده در فرمول چربی گیر درجه دو در نظر گرفته شده که بسیار از شوینده ها در کشور را شامل می شود .
از این رو بر اساس دمای آب نوع ماده شوینده سخنتی آب و تعداد وعده های غذایی و تعداد پرس های غذایی جدول زیر حاصل می گردند.
منبع سایت : ( * ایران چربی گر * ) ( * شماره تماس : 28422517-021 * )
مشخصات فنی چربی گیر
جدول مشخصات فنی چربی گیر
مدل | مقدار | قطر | طول | شکل |
سری چربی گیر | m3 | Cm | Cm | |
irgp-3 | ۳ | ۱۲۰۰ | ۲۶۵ | دایره |
irgp-4 | ۴ | ۱۲۰۰ | ۳۵۴ | دایره |
irgp-5 | ۵ | ۱۴۰۰ | ۳۳۰ | دایره |
irgp-8 | ۸ | ۱۴۰۰ | ۵۲۰ | دایره |
irgp-10 | ۱۰ | ۱۶۰۰ | ۴۹۷ | دایره |
irgp-12 | ۱۲ | ۱۶۰۰ | ۵۹۷ | دایره |
irgp-15 | ۱۵ | ۱۸۰۰ | ۵۸۰ | دایره |
irgp-18 | ۱۸ | ۲۰۰۰ | ۶۰۰ | دایره |
irgp-20 | ۲۰ | ۲۰۰۰ | ۵۱۰ | دایره |
irgp-25 | ۲۵ | ۲۵۰۰ | ۶۰۰ | دایره |
irgp-30 | ۳۰ | ۲۵۰۰ | ۸۱۰ | دایره |
irgp-40 | ۴۰ | ۲۵۰۰ | ۱۰۲۰ | دایره |